Kartverhuur Special Kart Products.nl Rotax Max huren

Home Arrive & Drive


Assortiment

Available soon....Bestellen?

Bestellen kan via:

order@SpecialKartProducts.nl


Arrive & Drive


Al tijden rijd je de sterren van de hemel op de diverse kartbanen in de standaard huurkarts en ben je opzoek naar iets snellers?
Je wilt graag verder in de kartsport maar de hoge prijzen en de bijkomende zaken als onderhoudwerkzaamheden, stalling, vervoer etc. schrikken jou af?
Of sta je op het punt een eigen kart te kopen en zou je graag eerst eens willen proefen met professionele begeleiding?

Voor u is het mogelijk om een compleet verzorgd Arrive & Drive arrangement aan te vragen, waarbij transport, onderhoud en begeleiding word geregeld.

Bij dit Arrive & Drive arrangement huur je een professionele wedstrijdkart. Je zult gelijk de verschillen voelen met een huurkart. De hoeveelheid grip is namelijk stukken groter, je hebt vijf keer zoveel vermogen en heel belangrijk het gewicht is een stuk lager. Drie essentiŽle factoren die ervoor zorgen dat jij met een snelheid van wel over de 100km/u over het circuit racet!

Je zult begrijpen dat je niet zomaar in kunt stappen in dit racemonster. Je word professioneel begeleid en ontvangt instructies waar je op moet letten voordat je de baan op gaat, tijdens het rijden en bij het verlaten van de baan. Ook kunnen er tips gegeven worden waardoor je je rondetijden nog sneller kunt maken!

Er zijn twee type karts beschikbaar;
-Honde 390
-Rotax Max
(voor de rotax max is een kart met handbediende voorrem optioneel.)

Je kunt de kart voor een heat huren of voor een dag(deel). Het is zelfs mogelijk om een echte race mee te rijden bij de kartclub!

Bij dit Arrive & Drive arrangement is bijna alles inclusief; banden, slijtage, onderhoud, transport, brandstof, baanhuur en professionele begeleiding. Niet inbegrepen zijn eventuele schade kosten!

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden! Er zijn verschillende karts, banen en andere opties beschikbaar waardoor voor iedereen het arrangement op maat gemaakt kan worden!

Uiteraard zitten hier naast de kosten wel enkele eisen aan, zoals b.v. dat je over enige rijvaardigheid moet beschikken (positieve kartresultaten van b.v. huurkarts of geldig rijbewijs) en je dient een akkoordverklaring te tekenen (indien minderjarig dient je ouder/verzorger deze ook te ondertekenen) waarin staat dat je bekend bent, en akkoord gaat met de voorwaarden.

Fotoverslag IKA2000

. .. ... ....

Copyright © 2017 SKP